Unstoppable Mindset

De Onstuitbare Mind-set

Hey, mijn naam is Jia Ruan. In de afgelopen 2 jaar heb ik een transformatie doorgemaakt van blutte student, die pizza’s bezorgden en kranten moest verkopen om rond te komen, naar eigenaar van een miljoenenimperium. 
Toen mensen aan mij vroegen hoe ik dat gedaan had was het antwoord simpel: mindset. Ondertussen help ik al meer dan 5563 mensen met het succesvol transformeren van hun mindset.
Het is namelijk mogelijk om jouw ultieme leven te creëren door middel van een paar simpele shifts in jouw mindset zelfs als het momenteel niet mee zit. 
In het coachen van al mijn studenten is het mij opgevallen dat de meeste mensen worstelen met dezelfde dingen. De oorzaak hiervan is altijd mindset.
Ik heb mijn boek Unstoppable Mindset geschreven om mensen een blueprint te geven om het leven te domineren ongeacht de situatie waar je in zit.
Veel te vaak zie ik dat mensen hun tijd verspillen met het kijken van motivatie videos en nutteloze cursussen met als resultaat dat ze 10 jaar later nog steeds vast zitten op de zelfde plek…
Ik heb dit boek gemaakt om juist die tijdsverspilling te elimineren en om jou een no-nonse blueprint te geven die jij direct kunt volgen om resultaten te behalen in jouw leven.

Jouw Mindset Bepaalt De Kwaliteit Van Jouw Leven!… We leven momenteel in tijden van crisis en onzekerheid over de toekomst…
Een gevaarlijk virus verspreid over zich over de wereld.
De economie is ingestort met meer dan 30%.
Niemand die weet waar het naartoe gaat…
Externe factoren zoals de markt en een virus heb jij niet onder controle.
99% van de mensen laat de kwaliteit van hun leven afhangen van deze externe factoren… LEES HIER VERDER