Spaarprograma’s

Door je aan te melden bij één of meerdere spaarprogramma’s kan je geld verdienen op internet door e-mails te lezen en websites te bezoeken. De spaarprogramma’s versturen de e-mails en betalen je uit op jouw bankrekening.

EuroClix is onderdeel van het Nederlandse bedrijf iFlavours B.V. dat in september 1999 een Internet-informatiedienst in Nederland heeft geïntroduceerd. Het EuroClix programma wordt gesteund door toonaangevende bedrijven die als sponsors/adverteerders optreden, relevante informatie bieden en deelnemers van het programma in staat stellen om punten (genaamd Clix) te sparen en deze in te wisselen voor euro‘s.

Op deze manier biedt EuroClix haar leden interessante informatie die nauw aansluit op de door de leden aangegeven interessegebieden. Tegelijkertijd ondersteunt EuroClix de direct online marketing activiteiten van bedrijven zoals Staatsloterij, bol.com, Booking.com, wehkamp, Thuisbezorgd.nl, MediaMarkt, Essent, Philips en Algemeen Dagblad. Elke week komen daar nieuwe adverteerders bij.

Op dit moment is EuroClix actief in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Kijk op www.euroclix.com voor de laatste stand. In Europa zijn al meer dan 500.000 consumenten lid van EuroClix.

EuroClix, het online spaarprogramma