Online Training over de Bitcoin

Citaat uit het voorwoord:
“We betalen allemaal een flinke som belasting om onze samenleving door (de overheid) te laten organiseren. We hebben weinig zeggenschap en de politiek legt amper rekenschap af. Dat is allemaal afgelopen als we klassieke overheidstaken op de Blockchain gaan regelen.”
– Robert Valentine, voorzitter Libertarische PartijDe belangrijkste vragen én antwoorden over de Bitcoin in 1 boek geschreven door…

  • Harm van Wijk van Beleggen.com
  • Herbert Robijn van Finodex.nl en Iris.nl
  • Leon van Dam van Optiespecialist.com
  • Wouter Quik van Dutchminingteam.nl
  • Ad Quik van Dutchminingteam.nl

Met elkaar hebben we meer dan 150 jaar ervaring in de financiële wereld. Het is ons doel om particuliere beleggers te helpen geld te verdienen op de beurs.
90% van alle particuliere beleggers maakt structureel verlies op de beurs. Het is onze missie om daar verandering in te brengen.
Wij delen onze kennis in trainingen, workshops en boeken zodat ook mensen zoals jij kunnen ontdekken hoe waardevol beleggingen zijn voor jou en jouw gezin.

Harm van Wijk - Beleggen.com
Harm van Wijk - Beleggen.com

90% van alle particuliere beleggers maakt structureel verlies op de beurs. Het is onze missie om daar verandering in te brengen.

SCHRIJF JE IN VOOR DE CURSUS

OF LEES EERST HET NIEUWE BOEK VAN HARM VAN WIJK

GRATIS HANDLEIDING VAN DRS. HARM VAN WIJK Handleiding geld verdienen met Bitcoin en Ethereum ✔️ + 5 handleidingen en een gratis online training!✔️ + Ontdek in de training hoe je portefeuille rendeert✔️ + NIEUW e-book: “Expert kansen voor 2021”

BESTEL NU JE GRATIS BOEK