Kunst verkopen

Art-For-You

Je bent creatief maakt foto’s of een andere vorm van kunst?

Maak een gratis galeriepagina aan op Artmajeur en verkoop je kunst.!

Maak hier aan>>>

Hoe kan ik mijn Kunst online verkopen met Artmajeur? Artmajeur is een platform dat kunstenaars in direct contact brengt met kopers.

Wie kan er op Artmajeur verkopen? Kunstenaars (zowel amateurs als professionals), kunstgaleries, kunstverenigingen en kunstagenten.

Hoe werkt het?

Geïnteresseerde kopers kunnen contact met u opnemen en u direct betalen. Zodra u de betaling hebt ontvangen, stuurt u hen het kunstwerk.

Promoot uw kunst

Artmajeur.com ontvangt elke maand 5 miljoen pageviews.

Kunstwinkel op Facebook

Maak gebruik van de mogelijkheden van het grote publiek van Facebook: laat de gebruikers al je kunst bekijken op jouw Facebook pagina.

Vergroot uw publiek

Profiteer van het grote publiek van internationale verzamelaars en kunstliefhebbers van Artmajeur! Blijf gemakkelijk in contact met uw publiek door regelmatig berichten te sturen aan al uw abonnees.

Verkoop uw kunst

Artmajeur helpt u met het beheren van alle aspecten van de verkoop van uw kunst.

Alle voorverkoop wordt verzorgd door Artmajeur (klantonderhandeling, betaling, facturering).

Artmajeur stuurt u alleen bevestigde bestellingen doorgelicht klanten.

Verkoop uw originelen op Artmajeur

Alle functies om online te verkopen: Maak inkooporders en facturen, ontvang uw betalingen via PayPal, cheques, bankoverschrijvingen etc …

Print van uw kunstwerken verkopen

Verhoog uw omzet door de verkoop van hoge kwaliteit prints en posters: Artmajeur zorgt voor alles, van de bestelling tot de verzending, en u ontvangt 100% van uw gewenste marge.

Verkoop je werken als digitale bestanden

Verkoop uw digitale bestanden als digitale licenties. Artmajeur beheert alle aspecten van de verkoop, en u ontvangt 70% van de royalty’s die u heeft ingesteld.

Dat is kunst kopen in 2020. Althans, voor veel jonge kunstkopers. De ‘echte’ galeries en beurzen blijven, maar steeds meer kunstliefhebbers doen hun aankopen online. Volgens een onderzoek van verzekeraar Hiscox gaat het om een groei van 24 procent, goed voor een bedrag van 26 biljoen dollar. ‘De kunstwereld was lang erg ontoegankelijk, maar internet heeft haar opengebroken’, ‘Je kunt in Londen,Parijs of Amsterdam zitten en kunstenaars ontdekken uit Zuid-Korea, Duitsland, Hongarije, Japan en Amerika. Dat is geweldig.van online kunst kopen.

>> (opent in een nieuwe tab)”>MAAK HIER JE PAGINA AAN>>>

Ga fotograferen verkoop de mooiste opname als kunst voor aan de wand .

Zeker naar zwart-witfoto’s is een bij groot publiek in interesse .

Lees op zwart-witfotografie alle mogelijkheden omtrent afwerking van zwart-wit materiaal.