Eelco de Boer

🔑Iedereen wil wel succesvol worden dankzij het internet, slechts een klein percentage begrijpt echt wat hiervoor nodig is. Wanneer je eenmaal de “code hebt gekraakt” kan het goed toepassen van online marketing je hele business veranderen. Of je nou een eenmanszaak hebt of een bedrijf met 1000+ man personeel.

💪 Ik heb mijn eerste guldens (!) verdiend via het internet en internet marketing + business is al bijna 20 jaar mijn passie + dagelijkse bezigheid. Meerdere succesvolle internetbedrijven gebouwd en nu volledig toegewijd aan het ondersteunen van ondernemers.

🙏Wij werken er elke dag met enorm veel passie en toewijding aan om het meest waardevolle en inspirerende bedrijf te worden dat ondernemers helpt om ook te kunnen “Leven van Internet”, van hun “Business hun Blessing” te maken en zo ook een “Leven vol Leven” te creëren.

😓Elke ondernemer begint zijn bedrijf met 1 doel: Vrijheid. Slechts een klein percentage ervaart dit op dagelijkse basis.

🚀Wij nemen ondernemers elke dag bij het handje om hun stap voor stap te helpen bij het opzetten, uitbouwen of opschalen van hun (online) onderneming via ons “MasterMoves” traject.

💯Verder deel ik veel van mijn inzichten via mijn Youtube kanaal, Instagram, Facebook en via mijn persoonlijke podcast.

🔈Via mijn “Eelco de Boer” podcast deel ik mijn meest verse en waardevolle inzichten met je. Met al meer dan 300 afleveringen en met zowel mijn Nederlandstalige als mijn Engelstalige podcast zijn we meerdere malen de #1 podcast geweest in alle categorieën in iTunes.

Ik geloof dat elke ondernemer ooit is gestart met 1 doel: Vrijheid.

Ik ben er ook achter gekomen dat een heel groot gedeelte van de ondernemers verre van vrij is.

Bij Eelco is het zijn missie om zoveel mogelijk ondernemers te bevrijden uit de situatie waar ze zich nu in bevinden. Meer tijd, meer geld, meer vrijheid.

Eelco’s Leven van Internet E-book bundel

Een pakket van maar liefst 12 e-books!