Cryptomanual

Stap uitgerust met kennis en tools in de wereld van Bitcoin, blockchain en cryptocurrencies.

Doe mee met de currency (r)evolutie

Wij hebben aan den lijve ondervonden hoe moeilijk het kan zijn om kwalitatief goede en begrijpbare informatie te vinden op het internet. De afgelopen jaren hebben wij ons daar volledig op gericht en nu brengen wij de eerste Cryptomanual uit. In deze e-manual is gecombineerd meer dan 6 jaar gebruikerskennis verzameld. Gebruik onze gebundelde kennis en bespaar jezelf zeeën van tijd. Op deze manier start jij vandaag nog met de Cryptocurrency Revolutie.

Leer investeren, beleggen en speculeren in crypto’s. Ontdek Blockchain, DLT en “The Internet of Value”. De ideale manual om vandaag te starten. Uitermate geschikt voor beginners. Binnen no-time terug verdiend!

Sinds begin 2016 werken we aan het ontwerpen en opzetten van Cryptomanuals. We presenteren een breder onderzoek naar de toestand van de wereldeconomie, het internet van waarde en de opkomst van nieuwe technologieën zoals DLT en blockchains. Bovendien bouwen we een platform om nieuwe mensen effectief aan boord te krijgen met kwaliteitsvolle inhoud en stimuleren we de adoptie door het voor mensen gemakkelijk te maken om betrokken te raken. We hebben ons gerealiseerd dat een aanzienlijke ‘kenniskloof’ het begrip van mensen voor monetaire geschiedenis, monetair beleid, (crypto)valuta en over de fundamenten van geld in de eerste plaats ondermijnt. Sinds we kennis maakten met het oorspronkelijke idee achter Bitcoin, andere cryptocurrency’s en blockchain-technologie, hebben we besloten om het konijnenhol in te trekken. Bovendien hebben we steeds meer onderzoek gedaan om ons begrip van deze omgeving op mondiaal macroniveau te vergroten. Cryptomanuals biedt u dus alle informatie die u nodig heeft om te gaan investeren in – en leren over – blockchain en cryptocurrencies. Bovendien is het uitgebreid en biedt het de broodnodige inzichten met betrekking tot urgente sociale en economische macro-ontwikkelingen die deze verstorende en opkomende technologieën aansturen.

Cryptomanuals, een platform dat het voor iedereen gemakkelijk maakt om te starten met Cryptocurrencies.