Amazon

Amazon Kickstart Event

Het Amazon Kickstart Event is gebaseerd op al de stappen die je moet doorlopen om succesvol te verkopen op Amazon. Na afloop ontvangen de deelnemers ook een stappenplan met relevante videos, links en checklists.

Het event is bedoelt voor iedereen die een Amazon business wilt starten en financieel onafhankelijk leven voor zichzelf wilt creëren. Je hebt geen ervaring binnen de Ecommerce nodig.

Tijdens het Kickstart Event ga ik de deelnemers alles leren om succesvol te kunnen verkopen op Amazon. Daarnaast krijgen de deelnemers toegang tot alle courses, hiermee kunnen zij stap voor stap door het hele proces heenlopen. Daarnaast kunnen zij de Plazatalk community gebruiken om vragen direct aan onze experts te stellen.

Het hele event zal plaatsvinden via Zoom, het is een interactieve sessie waarbij deelnemers vragen kunnen stellen in de chat of door direct met ons te praten via de microfoon.

​Een duidelijk stappenplan, focus en leidraad hoe je Amazon kan aanpakken Hoe je een virtueel team optuigt met specialisten over de hele wereld Toegang tot alle online trainingen op Plazatalk Toegang tot een community met 21000+ E-Commerce ondernemers Hoe je kan importeren uit China ​Hoe je succesvol je eigen (merk) producten lanceert op Amazon

Verdien ook veel geld lees hier hoe