Affiliate programma van Bitvavo

Bitvavo

Affiliate programma van Bitvavo

Profile picture for user Yordi Mariën

Door Yordi Mariën

Investeren in de toekomst en in de wereld van cryptocurrency’s is een slimme financiële zet die nog veel mogelijkheden gaat bieden, mits voldoende kennis van de markt natuurlijk. Maar zou het niet nóg mooier zijn als jij kan meegenieten van successen van anderen die óók geloven in deze financiële revolutie? Dat kan! Via de populaire affiliate link van Bitvavo, krijg jij maar liefst 15% commissie op de handelskosten als iemand een account maakt via jouw unieke code!

Bekijk snel

Wat is affiliate – Bitvavo

Een affiliate link is een uniek gegenereerde code die jij kan gebruiken om anderen aan te sluiten bij een product of dienst. Als affiliate promoot je als het ware een dienst of product van iemand anders, waar jij mee geniet van de successen. Wanneer de persoon een aankoop doet of een abonnement afsluit via deze code, krijg jij hier een commissie of vaste percentage op. De eindgebruiker merkt geen financieel verschil tussen de standaardprijs of de prijs via een affiliatelink. Dit is net het mooie van deze marketingstrategie! Hoe meer affiliates jij binnenhaalt aan de hand van jouw link, des te groter de financiële voordelen voor jou. Ben je erg enthousiast en weet je de juiste mensen te bereiken? Dan ben jij misschien wel in staat om een passief inkomen te genereren uit deze affiliate links.

Hoe werkt affiliate voor Bitvavo

We kunnen wel zeggen dat Bitvavo als crypto exchange marktleider is op de Nederlandse markt. Hier zijn verschillende redenen voor, maar ook hun affiliate programma is uiteraard interessant voor huidige én nieuwe gebruikers. Iedere gebruiker heeft in zijn/haar account een functie ‘affiliates’. Hier krijg je jouw unieke code die jij vervolgens kan gaan delen in jouw netwerk. Met deze code zeg je tegen het systeem dat iemand via jouw code deze app gratis downloadt. Hier zitten verder geen verplichtingen of kosten aan verbonden en is geheel risicoloos. Het enige wat kan gebeuren is dat de persoon weinig tot niet investeert en dat jij geen financieel voordeel hebt.

Bitvavo hanteert een permanente commissie van 15% op alle handelskosten die jouw affiliates betalen. Heeft jouw vriend zich aangemeld via jouw affiliatecode en is hij erg actief met traden? Dan maakt hij aanzienlijk meer handelskosten, wat ook voordelig is voor jou. Moet je nagaan als je paar affiliates hebt aangebracht die ook serieus bezig zijn met crypto en dat je gewoon mee profiteert van hun inzet en investeringen. Wat heb je te verliezen? Klopt, helemaal niets!

Affiliate code

Bitvavo staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Het is uitermate geschikt voor alle beginners die een duidelijk en eenvoudig overzicht willen hebben van hun investeringen. Hun toegang tot de affiliate link is minstens even gemakkelijk.

Bitvavo App

Ga in de applicatie naar je eigen account. Daar zie je meteen je toegang tot je affiliates. Wanneer je doorklikt in het systeem kom je terecht bij een eenvoudig en sober scherm, waarbij je meteen een uniek gegenereerde link ziet. Deze link is jouw affiliate link.

Deze kan je delen of kopiëren en verspreiden met je netwerk. Als iemand dan op jouw unieke link klinkt, en zich aanmeldt voor een account bij Bitvavo, is deze jouw affiliate en krijg jij commissie op zijn of haar handelskosten.

Bitvavo Affiliate

Bitvavo Dashboard

Je dashboard op de website is uiteraard geavanceerder dan de mobiele applicatie. Maar zelfs daar windt Bitvavo er geen doekjes om dat ze hun affiliate programma heel hard stimuleren. Het is tenslotte een win-winsituatie! Waar jij als gebruiker profiteert van de 15% handelskosten, profiteert Bitvavo uiteraard ook van de handelskosten. Image

Meteen naast het logo op de startpagina maakt Bitvavo al duidelijk reclame. ‘Nodig vrienden uit, verdien geld’. Met deze aantrekkelijke slogan willen ze nog meer leden binnenhalen, wat voor iedereen interessant is. Een andere manier om naar je affiliate programma te gaan is via je eigen account in het menu. Image

Bitvavo Affiliate Instellingen

Hier zie je alle informatie die jij nodig hebt om affiliates binnen te halen. De unieke code is opgebouwd uit cijfers en letters die achter de algemene pagina komen te staan. Zo weet Bitvavo welke nieuwe gebruiker via welke link is gekomen. Deze code is uiteraard identiek aan de code in je app.

Een overzicht van je affiliate inkomsten vind je bij transacties. Hier zie je op welke datum en uur je een commissie hebt gekregen. In huidig voorbeeld gaat het slechts om 0,09 euro, maar als je meerdere affiliates binnenhaalt die erg gedreven zijn met crypto’s, kan dit zomaar oplopen tot een aardig bedrag!

In de applicatie zie je een wijziging in je portefeuille, maar krijg je dit overzicht niet te zien bij je transacties. Voor een uitgebreide weergave is het altijd beter om je via de website aan te melden bij jouw account. Image

Bitvavo Affiliate Commissie

Affiliates Bitvavo vinden

Allemaal heel leuk dat iedereen een unieke code krijgt van Bitvavo waar je zelf geld mee kan verdienen, maar wat zijn de nu de manieren om ook effectief iemand een account te laten aanmaken via jouw affiliate code?

Facebookgroepen

We zitten in een markt waarbij early adapters hun intrede maken in de wereld van cryptocurrency’s. Steeds meer mediaberichten tonen de mogelijkheden van de nieuwe financiële markt en steeds meer mensen zijn nieuwsgierig of zij hier ook financieel van kunnen meegenieten.

De stijgende populariteit en gewaarwording zorgt ervoor dat er in korte tijd heel veel Facebookgroepen ontstaan, zo ook de Facebookgroep van AllesOverCrypto. Dit is een plaats om te netwerken maar vooral ook om vragen te stellen aan gelijkgestelden die je kunnen helpen met de vragen of twijfels waar jij mee zit. Een veelvoorkomende vraag is: wat is de beste manier om te beginnen met crypto’s? Misschien was dat ook jouw eerste vraag!

Het is je misschien opgevallen dat je veel reacties krijgt van mensen die dezelfde wallet aanbevelen, maar elk met een link met een uniek gegeneerde code, die wel allemaal leiden naar dezelfde website? Dit wil zeggen dat iedereen van dit moment gebruik maakt om hun affiliate code te promoten in de hoop dat zij een nieuwe affiliate in hun netwerk krijgen.

Website

Heb je een eigen website of schrijf je gastblogs voor crypto gerelateerde onderwerpen? Dan kan ook jij je eigen affiliate code gaan promoten. Affiliates verkrijgen via een website lijkt veel natuurlijker omdat je jouw unieke link kan verwerken achter een anchortekst, dit is de blauw gekleurde tekst die leidt naar een andere pagina.

Het voordeel van je affiliatecode promoten op je website is natuurlijk de zoekintentie. Mensen die op jouw blog of website zijn gekomen waar jij al praat over crypto’s, zijn mensen die interesse hebben in cryptocurrency’s en klaar zijn voor de nieuwe financiële toekomst. Heb jij goed je best gedaan om een leuke en pakkende tekst te schrijven die je lezer aanspoort om zich aan te melden voor de Bitvavo app? Dan verdien je zo verschillende affiliates!

Instagram

Mensen inspireren en aan het scherm kluisteren is exact wat Instagram en waar ze ook op doelen. Betrap jij jezelf er vaker op dat je maar blijft scrollen en scrollen omdat je zo in een tunnel van informatie zit? Dan heeft Instagram zijn nut bewezen, maar daar kan ook jij van profiteren!

Door middel van de juiste content en strategie kan jij natuurlijk het juiste doelpubliek bereiken. We zitten in een tijdperk waarin steeds meer mensen wel eens gehoord hebben van crypto’s en toch wel nieuwsgierig zijn naar hoe dit precies werkt. In de praktijk gaan deze mensen je eerst volgen om te kijken wat voor informatie jij allemaal deelt om te kijken hoe het precies werkt.

Wanneer je hun vertrouwen hebt gewonnen, zijn ze steeds nieuwsgieriger en willen ze het zelf ook eens gaan proberen. Op dit moment gaan ze vaak in interactie met jou want ze zitten tenslotte met 1001 vragen en willen weten hoe het werkt, of het wel veilig is en dergelijke. Op dit moment kan je je eigen ervaringen delen met hen en ook van de gelegenheid gebruik maken om je affiliate code met hen te delen. Je helpt hen hierbij door kwalitatieve informatie met hen te delen én je eigen persoonlijke affiliate code te verspreiden.

Gratis handelskosten onder de 1000 euro

Maak gebruik van de sterktes die Bitvavo aanbiedt. Een groot voordeel wat voor iedereen werkt is het aanbieden van een zogenaamde korting. Bij elke crypto trading heb je handelskosten, maar bij Bitvavo hoef je bij de 1000 euro geen handelskosten te betalen. Dit is een extra stimulans voor beginnende crypto beleggers om kennis te maken met deze nieuwe financiële wereld.

Net zoals de cryptomarkt, is dit ook een lange termijn investering die je doet naar je affiliates. In het begin zal deze persoon nog niet veel investeren en zijn jouw opbrengsten van zijn/haar handelskosten minimaal. Maar naarmate hij/zij steeds verder groeit zullen de investeringen ook meegroeien en uiteindelijk zal jouw portefeuille er ook blij van worden!

Conclusie

Een affiliate link is een slimme marketingstrategie waarbij zowel de gebruiker als de onderneming voordeel bij heeft. Een onderneming zoals Bitvavo berust hierbij op de inzet van de gebruikers waardoor ze zelf niet zozeer aan marketing moeten doen, terwijl de gebruiker het financieel voordeel wel inziet van een affiliate link.

Ben je zelf ook overtuigd van de nieuwe financiële toekomst en wil je jouw vrienden lid laten worden van Bitvavo? Gebruik je eigen affiliate code en profiteer samen van deze nieuwe revolutie. Weet je nog te weinig van crypto’s? In onze Masterclass vind je alle informatie zodat jij een echte crypto-expert wordt!


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis online crypto training!

Meld je hier aan voor Bitvavo