Internetmarketing

Internetmarketing

Internetmarketing bestaat uit verschillende elementen. Om producten of diensten succesvol in de markt te zetten, zijn van belang: het design, de content, de technische achtergrond, het adverteren en het verkoopproces. Met verschillende online marketingstrategieën kunt u uw website tot een succes maken. . Wij zien het internet als een uitstekend marketingkanaal. Internetmarketing is dé methode om uw website in de markt te zetten.

SEO

Search Engine Optimalisatie is een oplossing voor een website die niet voldoende bezocht wordt of die niet goed gevonden wordt in google. Het kan zijn dat uw website traag laadt en dat kan aan de techniek liggen of aan het webdesign. Ook kan het zijn dat bezoekers zoekwoorden invoeren in google en dat dit andere woorden zijn dan de woorden die in uw teksten staan.

SEA

Search Engine Advertising is een vorm van zoekmachinemarketing. Deze manier van marketing richt zich op het adverteren in zoekmachines, onder andere in Google Adwords. SEA kan een oplossing zijn om een website te promoten die niet voldoende bezocht wordt.

Affiliate Marketing

Affiliate Marketing is een vorm van online marketing. Bij Affiliate Marketing betaalt de adverteerder voor elke bezoeker, lead of sale die hij binnenkrijgt via websites of een zoekmachinecampagne. Anders dan bij zoekmachinemarketing betaalt de adverteerder pas als er daadwerkelijk een bestelling is gerealiseerd door een bezoeker.

Bij Affiliate Marketing traceert speciale software van welke website de bezoeker komt. Deze software slaat de resultaten op en dat zorgt ervoor dat de betaling helder is. Omdat het met deze manier van marketing mogelijk is te adverteren op basis van No cure no pay, is Affiliate Marketing een efficiënte manier van online marketing.